A los trabajadores y trabajadoras de Frankfurt Salzburg

 Durante estos días se están repartiendo, por distintos restaurantes Frankfurt Salzburg, hojas informativas a los trabajadore/as comunicando sus derechos. 

A los trabajadores y trabajadoras de Frankfurt Salzburg.

- ¿Has disfrutado de las vacaciones anuales?

- ¿Cuándo has estado de baja te han pagado lo que te corresponde?


- ¿Tienes a tu disposición el calendario laboral anual? 

- ¿Te comunican el cuadrante de los horarios con antelación?


- ¿Te cotizan todas las horas trabajadas a la Seguridad Social?


- ¿Tu categoría laboral corresponde con las tareas que realizas?


- ¿Has realizado el curso de prevención de riesgos ?


- ¿Crees que hay deficiencias en materia de seguridad e higiene en el centro de trabajo?

 

Si te preocupan tus derechos laborales ponte en contacto con nosotros.                                  
                                                           CNT - AIT

¡Apoyemos el Can Sanpere!

 El Sindicato Único de Premià - CNT apoya el proyecto del Centro Social Autogestionado de la fábrica ocupada Can Sanpere e invita a sus afiliados y simpatizantes a solidarizarse con la lucha que están llevando a cabo para que la zona que ocupa la fábrica sea desitnada a equipamientos y zona verde.
Entre las muchas actividades que realizan en el Centro Social, la Plataforma Can Sanpere 100% públic ha organizado una manifestación el próximo domingo 16 de febrero.
**************************************** 

Manifestació el Diumenge 16 de Febrer

Per tal de donar suport al manifest i a les reivindicacions de la Plataforma Can Sanpere 100%, hem convocat des de la plataforma una manifestació que pretén fer un recorregut pel poble i agafar més embrenzida que mai. Sortir al carrer per demanar que Can Sanpere sigui un espai 100% públic, que sigui un espai pel poble i que per tant el poble tingui capacitat per influir en el procés.

 No volem que Can Sanpere, ni les Hortes de Ponent, ni cap altre espai de Premià serveixi per encabir activitats basades en l’especulació urbanística ni en la degradació de l’espai.

 És per això que convoquem a tothom, al proper Diumenge 16 de Febrer a les 12h a Can Sanpere, per tal de reivindicar el nostre manifest:

 Han passat molts anys (juliol 1998) des que l’antiga fàbrica de Can Sanpere (9.000 m2) va tancar la seva activitat. Des d’aleshores aquest espai ha esdevingut un objectiu de l’especulació urbanística. L’actual propietari, Núñez i Navarro, insisteix amb els plans d’incrementar els seus guanys econòmics acumulant moltes operacions repartides per tota la geografia. Premià de Mar té un terme municipal totalment col·lapsat i les necessitats del poble augmenten en la mesura que el creixement urbà és cada vegada més insuportable. Can Sanpere ens presenta una oportunitat irrenunciable per tal de canviar aquesta tendència.

 En els darrers anys, però, una part de les instal·lacions ja han estat utilitzades per algunes entitats del poble.

 La Plataforma Can Sanpere 100% Públic impulsa un ampli moviment social destinat a preservar aquesta zona i alliberar-la de l’especulació del sòl. Un espai 100% públic, del poble, un pulmó verd, serà un pas endavant per fer front a algunes de les mancances acumulades després de tants anys de liquidació del terme municipal premianenc.

 La lluita de la Plataforma planteja un pols entre els interessos privats de Núñez i Navarro i els de tot el poble. La Plataforma intervé en aquest espai donant-li vida amb una experiència d’autogestió. També volem que sigui un punt de trobada permanent entre persones, col·lectius i activitats obertes a la gent.

 L’èxit d’aquesta lluita, però, dependrà del suport de tota la població de Premià de Mar. Davant d’una minoria especuladora i poderosa, plantegem una alternativa al servei de les necessitats socials, associatives, mediambientals i patrimonials del poble. Can Sanpere és cosa de tots i totes.

*Reivindiquem un espai 100% públic, és a dir, de les persones, dels col·lectius i de les classes populars, en definitiva, del poble.

 *Donem suport a l’experiència d’autogestió i als projectes derivats de la democràcia directa i organitza-da que ja estan dinamitzant l’actual Can Sanpere.

 *Reclamem un procés obert, participatiu i transparent sobre els equipaments i els usos generals d’aquest espai i que tingui una clara orientació social, comunitària i associativa, desvinculada de les pràctiques burocràtiques que han malmès les potencialitats d’altres infraestructures locals (Fàbrica del Gas).

 *Volem que Can Sanpere inclogui tant zona verda, les demandes d’equipaments, el seu projecte autogestionat i la recuperació de part del patrimoni històric de la fàbrica.

 *El que ara reivindiquem per Can Sanpere no ho volem només per aquesta zona: La Plataforma no acceptarà que Can Sanpere sigui moneda de canvi en el procés general d’ordenació territorial de Premià de Mar. Lluitar contra l’especulació vol dir: Ni a Can Sanpere ni a enlloc més.

Més que una lluita aïllada pel que hauria de ser nostre, aquesta reivindicació surt d’un sentiment que ens porta a dir prou a aquest sistema que ens impedeix avançar i que beneficia una casta privilegiada. L’alliberament de Can Sanpere és un acte de dignitat davant d’un model totalment injust i insostenible.

 Suma‐t’hi!

 SALVEM CAN SANPERE DE L’ESPECULACIÓ. CAN SANPERE ÉS DEL POBLE.

Constituida Sección Sindical en SECE

Los trabajadores del alumbrado público que ofrecen sus servicios en las poblaciones de Premià de Mar, Alella, Teià y otras del Litoral, se organizan para defender sus derechos.

Compañeros; somos un grupo de trabajadores que nos hemos unido en una sección sindical, esto ha sido motivado por la actual situación que estamos viviendo en estos dias de recortes y de privación de los derechos de los trabajadores,queremos que la empresa siga creciendo y funcione a las mil maravillas, eso es bueno para todos pero no debemos olvidar que tenemos unos derechos y obligaciones que se tienen que cumplir por muy excepcional que sea el momento al igual que mantener ojo avizor a cumplir todo lo que en materia de seguridad se refiere, en este campo no puede haber recortes, la seguridad tiene que estar por encima de todo, son vidas, no tonterias.
Sección Sindical de CNT en SECE

Los trabajadores han abierto dos canales de comunicación para el contacto y debate con otros trabajadores:
E- mail: cnt.sece@yahoo.es
Twitter: @cntsece
y si tienes Facebook buscanos...